5 ituaiga o nofoa o le ofisa fa'apipi'i masini

E tele sitaili eseese ma mamanu o masini fa'a'ivi nofoa e filifili mai ai.O le to'atele o outou e iloa e mafai ona fa'avasega fa'agasologa fa'asaga i a latou galuega.Ae masalo e te le'i iloa e mafai fo'i ona fa'avasega i le aofa'i o galuega latou te faia.O le mea lena matou te fia faailoa atu ia te oe.

O lo'o fa'apipi'i le masini fa'asaga i lalo o le nofoa ma fa'afeso'ota'i i se fa'agogo.O lenei fausaga e matua manino lava.Mai le vitio e mafai ona tatou vaʻai pe faʻapefea ona faʻaogaina le masini faʻapipiʻi multifunctional.Ae peitai, e le vaaia pe a nofo se tagata i le nofoa.A fa'atau e tagata se nofoa o lo'o i ai i se tulaga fa'apena ma le to'atele o tagata e le amana'ia lenei mea.

Pe a filifilia se nofoa o le ofisa, e masani ona gauai atu le tagata i foliga vaaia, galuega ma tau.

Aʻo iloa e tagata atamamaio le autu faʻapitoa o nofoa ofisa o loʻo taoto i le mamanu ma le gaosiga o le faʻaogaina o le nofoa o le ofisa, o le autu o le saogalemu o loʻo taoto i le vaega o kesi kesi.Afai lava e iloa lelei e tagata faatau nei mea e lua, e mafai ona latou filifilia nofoa e masani ona umi, mafanafana ma saogalemu.

Ole mea o lo'o mulimuli mai o le a tu'uina atu ai ia te oe se manatu e uiga i le 5 tulaga lautele nofoa nofoa fa'apipi'i i luga o le maketi, fa'atasi ai ma foliga e fa'atupula'ia mai le 1 i le 5.

Aotelega o le 5 o le nofoa o le ofisa tilting mechanisms

Ina ia tuʻuina atu ia te oe se ata manino o le faʻaogaina o masini ma galuega eseese, ua matou aoteleina nei galuega e 5 ma faia se laulau e faʻaalia ai.Ona, o le a tatou faamatalaina auiliili i latou.

29ba75b20de1026528c0bd36dd6da1a

1. Mechanism Lifting Tilt General – Tasi galuega

Na'o le maualuga o le pule o le nofoa (maualuga ma lalo), o le nofoa nofoa e mafai ona si'itia ma tuu i lalo saoloto.

Oomi le faamau o le pa'u nofoa ina ia fa'asa'oloto le mamafa i totonu o le fa'agogo. (fa'afefea le galue o le pa'u)

E masani ona faʻaaogaina i nofoa pa, nofoa falesuesue.

 

 

2. Fa'atauga vevela lua galuega fa'apipi'i masini - lua galuega

O lenei faiga fa'asagatau e iai sepule fa'atonu.O le aluga o nofoa e mafai ona sii i luga ma tuu i lalo saoloto e pei o le i luga.

O loʻo iai foʻi se masini e pulea ai le rotary,lea e mafai ona pulea le elasticity tuae ala i le tautotogo ma faapea ona pulea le tusi lesona.Ae ui i lea, e le mafai ona lokaina le tulimanu o le fa'asaga i tua.

MC-13-faiga-mechanism

Fuafuaga fa'atusa o le masini fa'alili NG003B

E pei ona fa'aalia i luga, o le matou swivel tilt mechanism NG003B ua mamanuina i foliga o se pepe.

-O le fata peipepepe o lo'o i ai le pito i luga 2 ma pu 21 mo le fa'apipi'i i le apa nofoa o le nofoa.

-Ma o le fa'avaa ipu fa'asaga i lalo ma fa'asaga i lalo 4 fa'atasi ai ma isi mea fa'aoga e fai ai le faiga lagolago A. O le faiga lagolago A o lo'o fa'apipi'iina i se fa'agaau lapotopoto 1, leve 5 ma le ki fa'anofo 6.

Le-mamanu-uiga-o-tilt-mechanism-NG003B

Fa'asagaga o nofoa

O le tele o nofoa ofisa o lo'o i ai le fa'aoga fa'asaga i lalo o lo'o i ai se aluga nofoa fa'apipi'i sa'o i le fausaga o le nofoa i tua.O le mea lea, pe a tilting i tua, o le tulimanu i le va o le nofoa i tua ma le nofoa aluga o le a tumau, o le a le suia le tulaga o le tino.

I se isi faaupuga, afai e te manaʻo e taoto i lalo mo se taimi umi a o malolo, o le a le mafai e le tino ona oʻo i se tulaga latalata i le taoto.O le mea lea, i le tulaga masani, o le a faʻagaioi i luma le au faʻatau o latou suilapalapa e faʻafetaui o latou tulaga nofo.O le a'afiaga o le fetuunaiga o le nofonofo e ala i le fa'agaioi o le tino i luma e fa'atapula'aina.E le gata i lea, ona o le malosi ole chiropractic, e faigofie ona mafua ai le tiga ma le tiga.

nofoa-fa'amea-mechanism

 

Fa'asaga i tua

O lo'o iai fo'i se fausaga e fa'apipi'i ese'ese ai le nofoa fa'avae ma le aluga nofoa.I totonu o lenei fausaga, o loʻo faʻaogaina faʻamaufaʻailoga-L e faʻapipiʻi ai le nofoa pito i tua ma faʻapipiʻi i le nofoa nofoa ma puna.O le i'uga, o le nofoa pito i tua e iai le fetuutuuna'i e fa'asaga i tua.E na'o le nofoa fa'ata'oto e iai se fa'anofo fe'avea'i.E ui ina tumau pea le le gaioi o le aluga o nofoa, e le lava lea mo se malologa umi e taoto ai.

Ae ui i lea, e faigofie i le fausiaina ma taugofie.E matua taugata lava, o lea e maualuga le mana'omia.

Faiga-fa'a-fa'a-fa'ameamea

3. Tolu-galuega fa'asagatau masini

O lenei faiga fa'asaga i lalo ose faiga fa'ailo lauiloa i le taimi nei.E tolu ona fetuutuuna'i galuega: loka i tua, si'i nofoa ma toe fetuutuunai solomuli.

E le gata i lea, o le foliga mai o lenei masini faʻapipiʻi e matua ese lava, pei ole tatou NG012D, NB002, NT002C.e mafai ona ausia ana galuega tauave e tolu i le tasi lever po o le lua levers ma se ki.

4f6e5dc930b96f7d3923478c72c59c2

O faiga fa'ai'uga 'ese'ese e tolu o lo'o ta'ua i luga o lo'o i ai uma le KNOB e fetu'una'i ai le malosi o le tautotogo pe a fa'asaga.

Fa'ata'amilo le ki fa'ata'oto i le pito i lalo o le fa'aili fa'asaga i le uati e fa'atele ai le fa'amama o le pito i tua o le nofoa.Ma fe'avea'i fa'afeagai ma le fa'afeagai e fa'aitiitia ai le fa'amama o le tua o le nofoa.

 

4. Ergonomic fa-galuega fa'asagatau masini

Pe a fa'atusatusa i le fa'aogaina lautele o le tolu-galuega, o le ergonomic fa-function tilt mechanism e fa'apupulaina ai le pito i luma ma tua o le nofoa nofoa.

O le galuega fetuutuunai loloto o le aluga nofoa e talafeagai mo tagata faʻaoga e eseese vae uumi.E fa'anofo atoa e le tagata fa'aoga ogavae i luga o le aluga e ala i le fetuunaiga fa'alelei.Faʻateleina le fesoʻotaʻiga i le va o le tino ma le nofoa nofoa o le auala sili lea e faʻaitiitia ai le mamafa i pito pito i lalo.O le fa'aitiitia o le mamafa e lagona ai e tagata fa'aoga sili atu le to'a ma nofo mo ni taimi uumi.

Ole galuega ole fetuunaiga loloto ole aluga o se tasi lea o eseesega tele i le va o se nofoa ofisa masani ma se nofoa ofisa ergonomic.

E tele sitaili o faiga fa'ailo fa'atino ma fa'atonu uaea ergonomic.E mafai ona fa'agaioia e fa'amau, levers, uili po'o le fa'atekonolosi uaea.

Ole mea lea e taofia ai faiga fa'afa'asolo fa'aleaganu'u mai le fa'aoso sa'o mai o fa'atonu mai le masini.Ona o'o atu ai lea i se fa'asalalauga fa'asalalau ma le le lelei o fa'atonuga ta'itasi.

NBC005S-fa'aili-mechanism

5. Ergonomic lima-galuega tilting masini

I le fa'aopoopoina i le ulua'i fa'atonuga o le fa'atonuga, o le fa'aogaina o le fa'agasologa o le fa'agasologa e lima e fa'aopoopoina ai fo'i le fa'aogaina o le fa'aogaina o le tulimanu o le nofoa.O lenei mea e mafai ona faʻafetaui i manaʻoga faʻapitoa o tagata faʻaoga eseese mai isi faʻailoga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a manaʻomia lou tusitusi ma faitau i luga o le kesi, e sili atu ona faigofie e tagata faʻaoga le faʻaogaina o le nofoa nofoa e faʻasaga teisi i luma.Pe a matamata i ata tifaga pe malolo, fetuutuunai le aluga o nofoa e fa'asaga i tua ma lagona atili le mafanafana.

Mo ituaiga fa tilting mechanism o lo'o ta'ua i luga, o le nofoa nofoa e mafai ona na'o le fa'asaga i tua ma le tua e mafai ona fa'agasolo malie i tua.Ae ui i lea, o le nofoa nofoa o le faʻaogaina o le lima-galuega e le gata e mafai ona faʻasaga i tua, ae sili atu le taua, e mafai ona faʻasolo i luma.E mafai ona fa'asaga i luma le nofoa e fa'amautinoa ai le tufatufaina o le mamafa o vae ma fa'amaumau vae i le eleele.O le mea lea, nofo i luga o lenei nofoa, o le a sili atu le mafanafana o ou vae.

5 Tulaga lelei o le fa'aogaina o le masini fa'aoga mo le tagata fa'aoga

Fa'ataga le tagata fa'aoga i se tulaga fa'alelei

Fa'amama le tiga tua ole tagata fa'aoga

Fa'aleleia le toto

 

O se nofoa fa'akomepiuta ergonomic fa'atasi ai ma le fetu'una'iga o le nofoa e mana'omia ai se feso'ota'iga vavalalata i le va o le fa'aili ma le mamanu o le fa'anofo.

O le mea lea, pe a gaosia i totonu o le fale gaosimea, o le faʻaogaina o le masini, nofoa nofoa ma le nofoa i tua e masani lava ona faʻapipiʻiina.

O le taimi lava e maua ai e le tagata faʻatau le nofoa, naʻo le manaʻomia o le faʻapipiʻi o le tripod i le pito i luga o le nofoa faʻatasi ai ma se pneumatic lever, lea e faigofie ona faʻapipiʻi.

 

Fa'ai'uga

O ituaiga eseese o faiga fa'ailo o lo'o ta'ua i luga e fa'atonuina i le numera o galuega e mafai ona latou faia.E mafai ona latou ausia tulaga eseese o manaʻoga fetuunai.

Aʻo leʻi faʻatau se masini faʻapipiʻi mo lou nofoa ofisa, e tatau ona e mafaufau i le "2 Whats".

O le a lau paketi?

O a vaega e te mana'omia?

A maeʻa lena, e mafai ona e mauaina le nofoa saʻo mo lou nofoa ofisa.

 


Taimi meli: Tes-06-2022
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05