Saina tulaga lelei nofoa ofisa ma tulaga saogalemu

E uiga i le Nofoa Ofisa Saina Tulaga lelei ma le Saogalemu Fa'ailoga
E fa'afefea ona su'esu'eina le fa'avasegaina o mea mata'utia?

E fa'afefea ona fetu'una'i le fa'atinoga o le saogalemu o nofoa o le ofisa ma puna kesi?

Na fa'asalalau fa'alaua'itele e le China Furniture Association le fa'ata'ita'iga o le “Ofisa Tulaga Tulaga Lelei ma le Saogalemu” mo fa'amatalaga (o lo'o ta'ua mulimuli ane o le "fa'amatalaga ata").Ole taimi muamua lea ole tulaga lelei ma le saogalemu o nofoa ofisa ile tolu tulaga: A, B ma le C.

"Ona o le maualalo o pa puipui e ulufale atu ai i le gaosiga, o tupe mama a le ofisa nofoa alamanuia i tauvaga tutusa o loʻo faʻaitiitia ma maualalo.

O nisi pisinisi laiti e maualalo le tulaga lelei e maua ai oloa e le mafai ona ausia le faʻapotopotoga ma tulaga lelei o nofoa ofisa.O lenei mea ua matua faʻalavelaveina ai le atinaʻeina o pisinisi."O tagata faigaluega mai vaega talafeagai o lo'o a'afia i le atina'eina o le fa'ata'ita'iga na tu'uina atu i le fa'amatalaga o Fa'amatalaga o Fa'atauga a le Malo.

O le fa'avaeina o le Polokalama Fa'atatau mo le Tulaga o le Nofoa o le Ofisa ma le Saogalemu ose fa'aauau pea ma le fa'alauteleina o le va'aiga lelei o meaafale a le Ofisa.O le a ta'ita'ia ai kamupani meaafale ofisa ina ia auai malosi i le fa'aleleia atili o le mamanu o oloa ma fa'afouga.Ma faʻatagaina i latou e fesoasoani e faʻaleleia le lelei ma le faʻaogaina o le pulega o lala sooupu a le malo.

Iloiloga fa'avasegaina o tapula'a o vaila'au mata'utia
O mea o lo'o i totonu o mea mata'utia i meaafale o se fa'ailoga taua tele.O tulaga o meaafale o lo'o iai nei o lo'o fa'ata'atia mai ai mana'oga mo tapula'a o mea mata'utia i totonu o meaafale.

O le "ata mo faʻamatalaga" e le gata ina faʻapupulaina ai le tapulaʻa o mea faʻaleagaina i ie ma paʻu, ae faʻavasega foi mea o loʻo i totonu o mea leaga o loʻo aʻafia i nei mea e lua.

I totonu o le polokalame su'esu'ega ie, e pei o se su'esu'ega autu, o le fa'aaogaina o vaila'au amine aromatic decomposable e fa'asaina.O mea o lo'o i totonu o le formaldehyde o se su'esu'ega fa'avasega, A mana'oga o le vasega ≤ 20 mg/kg.

I totonu ole polokalame ole su'esu'eina o oloa pa'u, e fa'asaina ai le fa'aogaina o mea fa'asolo.Ma free formaldehyde ua mamanuina e avea o se siaki siaki mea, A tulaga manaomia ≤ 5 mg / kilokalama.

E pei o faʻamau, faʻamau tua ma faʻavae lima-fetu o nofoa ofisa e masani lava ona faia i mea palasitika, o lea o le "faʻamatalaga faʻamatalaga" o le a faʻafetaui i tapulaʻa o mea matautia i meaafale palasitika e avea ma mea autu o asiasiga.

E le gata i lea, e manaʻomia le faʻatapulaʻaina o mea mataʻutia o loʻo i totonu o palasitika e tatau ona fetaui ma manaʻoga nei.Ole "ta'atiaga o mea leaga ile meafale palasitika GB28481-2012".Ina ia mafai ona mautinoa le lelei ma le saogalemu o nofoa ofisa.

Fa'amalosia le asiasia o nofoa o le ofisa o le kesi
I nofoaga eseese, na tuʻuina atu ai e le matagaluega e vaʻavaʻai maketi lipoti faʻataʻitaʻiga lelei o oloa.Na faailoa mai e faapea "o le faatinoga o le saogalemu o nofoa ofisa ma puna kesi ua le manuia" aitema.O le mea e taʻua o le "faʻatinoina o le saogalemu" e masani lava ona faʻatatau i le leai o se faʻaesea i le va o le pito i lalo o le nofoa o le ofisa ma le puna kesi.

Ona o le pa o le puna kesi, o le ipu uamea po o le ipu faavae mo le faaesea e mafai ona puipuia lelei le motusia o le kesi i luga o luga o le nofoa.Ae peita'i, afai e misi lenei tu'u'ese'ese, o le puna kesi pa o le a mafua ai le manu'a sa'o i le tagata fa'aoga.

Mo su'ega saogalemu o nofoa o le ofisa ma puna kesi, o le Draft Commentary e aofia ai le mafiafia o le puipui o le puna kesi (fa'agaau i totonu, fa'alava i fafo, ma le fa'alava sa'o) e fai ma mea autu o asiasiga.

O le ituaiga o fa'aesea i le va o le pito i lalo o le nofoa ma le puna kesi ua mamanuina e avea o se mea e siaki ai le saogalemu.Ua vaevaeina i ni vaega se tolu.

Faatasi ai ma i latou, Type A o lona uiga o se ipu uʻamea poʻo se masini faʻapipiʻi ma se mafiafia e sili atu i le 2.0 mm e tatau ona faʻaaogaina mo le tuʻuesea.

Ma o le vaega B o lona uiga o se ipu uʻamea poʻo se masini faʻapipiʻi ma le mafiafia o le 2.0 mm e tatau ona faʻaogaina mo le faʻaesea.

O isi fa'amatalaga taua e uiga i su'esu'ega o puna kesi o le nofoa o le ofisa
E taua le taʻua ina ia faʻaleleia le saʻo ma le faʻamaonia o taunuuga o le suʻega metotia, o le Draft Review o le a faʻaaogaina se vernier caliper poʻo micrometer.Ina ia fuaina le mafiafia o le ipu vavae ma vaega e tolu.E le gata i lea, o le a fuafua le tau averesi ma suia i le tusa ma le 0.1 mm.

O le tele o taimi, o se ta'amilosaga vave o le gaosiga o le kesi e tu'uina atu ia te oe se manatu po'o le a le ituaiga aofa'i e mafai ona ofoina atu e le gaosiga.

"E tusa ai ma le mamanu o meaafale, aemaise lava pe a fuafuaina meaafale ofisa, atunuu Europa e faʻatauaina tele le suʻesuʻeina o tulaga lelei ma le saogalemu.

I tausaga talu ai nei, o le popolega mo le tulaga lelei o meaafale ofisa i Saina ua siitia foi i le tulaga o tulaga lelei ma le saogalemu.O tagata faigaluega mai vaega talafeagai o loʻo aʻafia i le atinaʻeina o tulaga faʻataʻitaʻiga na taʻu atu i le au tusitala.

O le toe iloiloga o le tulaga o le "Nofoa Nofoa Tulaga Lelei ma le Saogalemu" o le a una'ia ai le au gaosi vaega o nofoa o le ofisa ina ia

Su'esu'e oloa e maualuga atu le saogalemu
Fai se fa'atonuga lelei i le tauvaga mata'utia.

Vaega C o lona uiga e tatau ona fa'aoga se ipu u'amea po'o se masini fa'ailo ma le mafiafia e le itiiti ifo i le 2.0 mm e tatau ona fa'aoga mo le tu'ufua.

 


Taimi meli: Tes-28-2022
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05