Fiafia i le poto masani taaloga ma se nofoa tuuga ergonomic

Ua e fiu i le tiga o tua, tiga o le ua ma le vaivai pe a uma itula o ta'aloga?E te mana'o e ave lou poto masani i taaloga i le isi tulaga?Siaki le nofoa tuuga ergonomic mai le Zhejiang Zhongyao Intelligent Equipment Co., Ltd.

O le Zhejiang Zhongyao Intelligent Equipment Co., Ltd., sa taʻua muamua o Huzhou Auchan Furniture Co., Ltd., ua tuuto atu i le tuʻuina atu o meaafale maualuga maualuga talu mai le 2006. O le kamupani o se atinaʻe faʻapipiʻi gaosiga e tuʻufaʻatasia suʻesuʻega ma atinaʻe, mamanu, fa'amaonia gaosiga, su'ega, ma asiasiga.O latou nofoa ta'avale ergonomic o le fa'aopoopoga lelei lea i so'o se seti a tagata ta'aalo.

O le a le mea e tu'u ese ai le nofoa fa'atauva'a ergonomic mai nofoa fa'aleaganu'u o le ofisa o lona gafatia e tu'uina atu le fa'amafanafanaga ma le lagolago i taimi umi o ta'aloga.O lenofoa ta'alogaua faʻapipiʻiina i lumbar ma tauau aluga e faʻamalolo ai le mamafa o le ua ma le pito i lalo, e mafai ai ona e taulai atu i le taʻaloga.

Ole maualuga ole nofoa e mafai foi ona fetuutuunai, faʻamautinoa e mafai ona e mauaina le tulaga lelei atoatoa.Fa'afetai i lona malosi e fa'anofo, e fa'aluaina lenei nofoa e pei o se taga fatupi, e mafai ai ona e malolo pe a uma se aso umi o ta'aloga.Ina ia faʻaopoopo i lona faʻatinoga, o le nofoa e iai foʻi se vae e mafai ai ona e faʻaloaloa ou vae mo se faʻamafanafanaga faaopoopo.

O le isi vaega sili o le nofoa tuuga ergonomic o lona gaoioi.Faatasi ai ma casters i le pito i lalo, o le nofoa e mafai ona fesiitai 360 tikeri i le loto.E aoga lenei vaega pe a mana'omia le fesuia'i i le va o lau e tele pe mana'o e sui lou tulaga nofo e aunoa ma le tu i luga.

O le mamanu o le nofoa e faʻalelei ma faʻalelei ma e avanoa i lanu eseese.Pe e te fiafia i le uliuli, lanumoana, mumu pe paʻepaʻe, o loʻo i ai se lanu e fetaui lelei ma lau potu komepiuta.

I le faaopoopo atu i lona mamanu ergonomic, o lenei nofoa o loʻo i ai se fausaga malosi e mafai ona oʻo atu i le 300 lbs.O le fa'avae o le nofoa e faia mai se fa'avaa u'amea malo, fa'amautinoa e mafai ona tatalia le ofuina ma loimata o le fa'aoga i aso uma.O le pa'u pa'u o le nofoa e umi ma faigofie ona fa'amama, fa'amautinoa o le a foliga fou lou nofoa mo tausaga a sau.

I mea uma, afai o oe o se tagata taʻalo mamafa ma e te manaʻo e faʻaeʻe lou poto masani i taaloga i se tulaga fou, o lona uiga o se nofoa faʻataʻavalevale ergonomic mai le Zhejiang Zhongyao Intelligent Equipment Co., Ltd. e tatau.E le gata e maua ai le mafanafana ma le lagolago i taimi umi o taʻaloga, ae e faʻaopoopoina ai foʻi sitaili i lau potu komepiuta.O le a le mea o lo'o e fa'atali?Maua se nofoa tuuga ergonomic i aso nei mo le poto masani tau taaloga!


Taimi meli: Me-16-2023
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05