Ola Taxi Life: City Driving Simulator 2023

ta'avale simulator

Soifuaga Ta'avale: A'aiAvetaavale Simulator, o se simulator aveta'avale taxi i le taulaga, o le a alu ese mai le Early Access version ma fa'afetai ia Nacon o le a tu'uina atu i PC ma fa'amafanafanaga i le 2023.
Na tatala muamua o se taʻaloga vave ulufale e taʻua o le Urban Venture, Simmeract Taxi Life: A City Driving Simulator na maua e le tagata faʻatau Farani ma le tagata faʻasalalau Nacon.
O le igoa o le simulator o le a faʻatagaina oe e ola i le olaga o se avetaavale taʻavale i le laumua o Catalan o Barcelona.O le a aofia ai le fesoʻotaʻi ma pasese, siaki le maualuga o le suauu ma taumafai e aua neʻi paʻu.O le galuega masani a le ave taxi.
Ou te mafaufau pe o le talkSPORT o le a taina pea le leitio ma tape le ea malulu e oo lava i le tau vevela?
O oe o lo'o ave ta'avale ma e nafa oe ma le fa'auluina o tagata fa'atau i le latou taunu'uga i le taimi tonu.Ae o le a e vaʻaia foʻi le pisinisi e ala i le tuʻuina atu o le aufaigaluega i luga o le lisi o mataupu, ma e oʻo lava, i le luelue i le masini sim, vaʻaia le tausiga o taavale.
O le fefa'ataua'iga a le studio i Krakow ma Nacon e fa'alautele ai le fa'asoa a le Nacon Life, fa'apea fo'i ma fa'ata'ita'iga a le Chef Life ma le olaga faletalimalo.Ua faia e le kamupani isi augatupulaga o le WRC ma le Test Drive Unlimited Solar Crown.Na faʻasalalau muamua e Sitteract Life in Trains: Railroad Simulator i le 2021.
O le sini o la tatou Taxi Life: City Driving Simulator o le faʻaalia lea o tomai o la tatou au talenia e fatuina ai se ata moni 1: 1 fua o Barcelona;Na taʻua e le Pule Sili o Simmeract Marcin Jaskiewicz: "O se avanoa e iloa ai se simulator avetaʻavale a le taulaga."
E le pei o avanoa vave faʻatulagaina mo le tuai 2022 mo PC, Taxi Life: City Driving Simulator o le a faʻasalalau nei i luga o PC ma faʻamafanafanaga i le amataga o le 2023.
Lindsey Eckhouse o loʻo talanoaina le auai o McLaren i taʻaloga ma faʻamaonia le taua o le tuuga moni ...
O le Traxion o se vaega o tuuga, taʻaloga ma taʻaloga fiafia.Matou te avatu ia te oe tala fou, iloiloga, faʻafouga, manatu ma faʻamatalaga mai igoa sili ona lauiloa ma faʻaaloalogia i le lalolagi o taʻaloga taʻavale.O loʻo matou fausiaina se faʻalapotopotoga malosi o tagata taaalo tutusa, sims, ma tagata fiafia, ma matou te mananaʻo ia avea oe ma se vaega.
Lindsey Eckhouse o loʻo talanoaina le auai o McLaren i taʻaloga ma faʻamaonia le taua o le tuuga moni ...


Taimi meli: Nov-14-2022
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05