“O le fa'asoa muamua o le E-Sports" fa'afuase'i ona fa'ate'aina.

"Ua matua malolosi nei le au Knights, ma ua faamanatuina e le tupu fou le manumalo."I le amataga o Novema, talu mai le lagolagoina o le 'au EDG e manumalo i le LPL (League of Legends) Global Finals, na tatala aloaia ai e Razer lenei microblog faʻamanatuga i luga o Weibo.O lenei manumalo faigata na fa'afiafiaina tagata fiafia i totonu o le komiuniti ta'aloga, mai fa'ailoga e o'o atu ma tua atu o le li'o.
Ae ui i lea, naʻo le masina mulimuli ane, Razer, na taʻua muamua o le "Leai.1 kamupani ta'aloga", fa'alauiloa i luga o le Hong Kong Stock Exchange e fa'apea na faia e lona Ta'ita'ifono, Fa'atonu Sili ma le Ofisa Sili o Pulega, Lim Kaling, o se fa'atonu e le o ni fa'atonu, ma le CVC.Na fautuaina e Mr. Lim e fa'a-privatize le kamupani e ala i se maliliega.Ole tau fa'aleaogaina ole HK$2.82 ile sea.O lenei tau o lo'o fa'atusalia ai se tau e tusa ma le 5.6% i le tau fa'ai'uga ananafi o le HK$2.67.A faatusatusa i le masina talu ai, o le tau o sea a Razer ua matua maualuga lava.
Ae ui i lea, e itiiti lava i le HK $ 3.88 le tau o loʻo ofoina atu i le taimi o le IPO, ma o le aofaʻi o mataitusi tetele o maketi o loʻo i lalo ifo o le pito i luga o le toeitiiti atoa le HK $ 45 piliona i le aso lona lua o le IPO i le 2017. Aʻafia i tala fou o le delisting. , o sea a Razer's Hong Kong na pa'ū e sili atu i le 10% i le amataga o fefaʻatauaiga i le 2nd, paʻi i lalo ole HK$2.39.
Mai le maualuga o le HK$5.12 i le sea i le amataga o le lisi e oo atu i le HK$2.39 i le taimi nei i le sea, o sea o le Razer sa i ai i le paʻu talu mai le maualuga mo le toeitiiti atoa le lima tausaga, o loʻo faʻaauau pea ona paʻu i lalo ole HK$2.I le taimi nei, ua na'o le fa'aaogaina e Razer ana lipoti o tupe maua i le 2020 ma le 2021 e una'ia ai lona tau sea i le HK$2.I le taimi nei, o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina le fua o le pisinisi E-Sports a Saina.E tusa ai ma le tala a Ariadne, o le aʻafiaga o le faʻamaʻi ua matua faʻateleina ai le taimi faʻafiafia i luga ole laiga, faʻateleina le faʻateleina o le tuputupu aʻe o le maketi E-Sports.Ole tele ole maketi ole E-Sports e fa'amoemoe e sili atu i le 180 piliona yuan i le 2021. Razer, i le avea ai ma se tagata gaosi maneta pito i luga o lo'o fa'atasi ma le atina'eina o pisinisi E-Ta'aloga, e le'i o gatasi ma le atina'eina o le alamanuia.I le taimi nei, ina ua maeʻa le faʻamavaeina o Razer, e leai lava se faaiuga mulimuli.

talafou02


Taimi meli: Aukuso-19-2021
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05